Menu

Eric Vloeimans, Anton Goudsmit en Harmen Fraanje: Fugimundi

Nederlands supertrio is terug.

Na meer dan tien jaar is Fugimundi terug. Het trio, bestaande uit Eric Vloeimans op trompet, Anton Goudsmit op gitaar en Harmen Fraanje op piano maakten jarenlang podia en festivals onveilig met uitbundige concerten, waarin eigentijdse jazz, intieme hymnen en akoestische kamerjazz naadloos overgingen in extraverte en spetterende improvisaties. Combineer dit met een enorm spelplezier en je hebt de formule die bewijst waarom Fugimundi jarenlang in binnen- en buitenland zo succesvol was.

Oprichter van het trio, Eric Vloeimans, is een van de bekende trompettisten van Nederland. Zijn werk wordt gekenmerkt door een melodische en lyrische kracht, en een karakteristiek geluid dat in de meer ingetogen stukken fluwelig of fluisterend wordt genoemd. Gitarist Anton Goudsmit maakte furore met New Cool Collective en The Ploctones. Pianist Harmen Fraanje is bekend van zijn samenwerkingen met o.a. Ernst Reijseger en Arve Henriksen.

 

Eric Vloeimans trompet, Anton Goudsmit gitaar, Harmen Fraanje piano


Restaurant

Het concert combineren met een diner? Ons restaurant is open op concertavonden, doorgaans vanaf 18:30 uur. Reserveren aanbevolen.

Meer info
zo 19 maart 2023
Eric Vloeimans, Anton Goudsmit en Harmen Fraanje: Fugimundi
tickets