Menu
+31 (0)20 - 788 2150 | info@bimhuis.nl

Bob Reynolds Group

Tenorsaxofonist Bob Reynolds treedt met zijn eigen band uit de schaduw van grote publiekstrekkers als Snarky Puppy en John Mayer. ‘Hip-swiveling jazz and funk’ (L.A. Times).

Soulvol, dansbaar, dynamisch, de missing link tussen Yellowjackets en D’Angelo: zo kun je deze groep uit Los Angeles omschrijven. Het viertal geeft sinds 2015 regelmatig optredens in beroemde jazzclubs als de Baked Potato en de Blue Whale en ontwikkelde zo een als vanzelfsprekend klinkende mengvorm van jazz, soul, r&b en pop. Dit jaar verschijnt het eerste album van de Bob Reynolds Group.

Saxofonist Bob Reynolds speelde voor uitverkochte arena’s met grote Amerikaanse sterren als John Mayer, Usher en Willie Nelson, en hij maakt deel uit van een van de populairste jazzbands, Snarky Puppy, maar hij heeft ook succes als bandleider en solo-artiest. Hij bereikte de top van de iTunes jazz charts en bouwde een grote schare volgers op met zijn YouTube-vlog. Pianist in de Bob Reynolds Group is Grammy-winnaar Ruslan Sirota, die samenwerkte met o.a. Kamasi Washington, Thundercat en Stanley Clarke.

Bob Reynolds sax, Ruslan Sirota piano, Janek Gwizdala bas, Chaun Horton drums

Facebook event

Restaurant

Het concert combineren met een diner? Ons restaurant is open op concertavonden, doorgaans vanaf 18:30 uur. Reserveren aanbevolen.

Meer info
za 2 juni 2018
Bob Reynolds Group
tickets