BIMHUIS Amsterdam18 dec 2017 - BIMLAB 31 CURATED BY IMAN SPAARGAREN & PHILIPP MOSER - BIMHUIS Amsterdam
Menu
+31 (0)20 - 788 2150 | info@bimhuis.nl

BIMLAB 31 CURATED BY IMAN SPAARGAREN & PHILIPP MOSER

Saxofonist Iman Spaargaren en drummer Philipp Moser zijn de curatoren van deze editie van BIMLAB, de concertserie met verrassende improvisaties in het Bimhuiscafé.

Iman Spaargaren beheerst verschillende facetten van de tenorsax, van strak en funky tot lyrisch en klassiek. Hij speelde eerder in het BIMHUIS met Captain Hook en met zijn eigen band. Daarnaast maakt hij deel uit van diverse ensembles, als saxofonist en klarinettist, maar ook als componist, arrangeur en dirigent. Voor deze editie van BIMLAB stelde hij een band samen met drummer Philipp Moser, die bekend is van de experimentele groep Spinifex en de math-metalband Cilice en die een stevige basis heeft in de jazz, latin en Indiase muziek.

BIMLAB is een impro-serie in het café van het Bimhuis met onverwachte muzikale ontmoetingen. Voor iedere editie worden twee curatoren uitgekozen, leden van de Beroepsvereniging voor Improviserende Musici (BIM), ooit de naamgever van het Bimhuis. Zij nodigen musici uit om samen met hen de avond in korte sessies vorm te geven.

In coproductie met BIM, gratis entree voor BIM-leden.

Iman Spaargaren sax, Kristina Fuchs zang, Mark Alban Lotz fluit, Theo Holsheimer gitaar, Philipp Moser drums

Facebook event

After

Na het concert bent u van harte welkom in het Bimhuiscafé.