BIMHUIS Amsterdam23 feb 2018 - BIMHUIS Sound System - BIMHUIS Amsterdam
Menu
+31 (0)20 - 788 2150 | info@bimhuis.nl

Introducing

BIMHUIS Sound System

Op vrijdag 23 februari kun jij erbij zijn: de lancering van de gloednieuwe dj-avond BIMHUIS SOUND SYSTEM. Met de prachtige skyline van Amsterdam als uitzicht luiden wij jouw weekend in met de enige echte basiselementen van een goed feest.

In lijn met de reputatie van het BIMHUIS ligt de nadruk op hoge geluidskwaliteit en een wijds, veelkleurig muzikaal spectrum.

Met twee draaitafels en een mixer als enige instrumenten zullen dj’s samen een unieke set neerzetten die inspeelt op de vibe op en rondom de dansvloer. We zijn er superblij mee dj’s Pastimes en Radikal Rupert voor deze eerste editie van BIMHUIS SOUND SYSTEM te kunnen presenteren.

PASTIMES

Callum Copley (aka Pastimes) is een fanatieke liefhebber en verzamelaar van platen, en als dj oorspronkelijk actief in Londen. Met de rijke Londense scene als bakermat verovert hij op dit moment Amsterdam met gigs in onder meer De School en Claire, naast vaste shows op Red Light Radio.

RADIKAL RUPERT

Curator, musicus, allround muziekliefhebber en dj Radikal Rupert speelde in jazz-, funk- en reggaebands en bracht recent nog een album uit met Amsterdam Funk Orchestra. Ook uit de groeven van zijn platen spreekt zijn totale passie voor muziek. Hij is resident-dj in Noorderlicht Café, Doka en Volkshotel en draaide overal van Paradiso tot Ruigoord, Fusion Festival, Biarritz en verder.

PASTIMES (Londen)
RADIKAL RUPERT (Amsterdam)